Parlay systeem

Het Parlay systeem voor live blackjack lijkt in veel opzicht op het Paroli systeem. Toch zijn er wel degelijk enkele verschillen tussen de twee systemen die we iets verder op deze pagina zullen behandelen. Wat de systemen wel overeen hebben is dat de winst van voorgaande handen op het spel wordt gezet om de winst te maximaliseren. Er wordt getracht om van een minimaal bedrag een zo groot mogelijk bedrag te maken. Wanneer een reeks verliezende handen voorkomt dan wordt iedere keer het minimale bedrag verloren. Komt er echter een reeks winnende handen blackjackvoor dan kan het gewonnen bedrag snel oplopen.

Speel direct blackjack met het Parlay systeem

Uitleg Parlay systeem

Net als het Paroli systeem laten we de winst staan bij winnende handen om hiermee de winst te maximaliseren bij een reeks winnende handen. Het verschil tussen de twee systemen is wel dat we bij het Parlay systeem van tevoren een bedrag als limiet bepalen en niet een aantal winnende handen. Bij het gebruik van het Parlay live blackjack systeem is het behalen van dit bedrag het belangrijkste. Daardoor hoeft niet iedere keer het volledige bedrag aan winst opnieuw op het spel te worden gezet. We kunnen de inzet namelijk variëren als niet het volledige bedrag nodig is om het doel te halen. Het belangrijkste is dat we het bedrag halen en nooit meer op het spel zetten dan het originele bedrag aan het begin van de reeks.

Systeem toepassen live blackjack

De uitleg van het systeem zal voor velen nog vaag in de oren klinken. Het wordt misschien meer duidelijk als we een voorbeeld geven van een serie met gebruik van Parlay. Stel dat we een begininzet bepalen van 5 euro en hier 50 euro van willen maken. Een serie kan er dan als volgt uitzien: 5 euro wordt 10 euro, 10 euro laten we staan en wordt 20 euro, 20 euro wordt 40 euro. Nu hebben we nog maar 10 euro extra nodig om ons doel te bereiken. We kunnen daarom 10 euro pakken van de 40 en inzetten. Stel nu dat we deze hand verliezen. In Paroli zouden we nu alles kwijt zijn. Echter wij hebben nog 30 euro over van onze winst en zetten daar nu 20 euro van in om ons doel van 50 te bereiken. De serie is dan 5-10-20-40-30-50.

Omdat er tijdens het spelen van live blackjack ook blackjack handen gedeeld kunnen worden die 3 op 2 worden uitbetaald kan het doel van 50 ook in drie handen bereikt worden. Als je na de tweede keer winst bij het bedrag van 20 euro blackjack gedeeld krijgt wordt er 50 euro uitbetaald.

Voor- en nadelen Parlay in blackjack

Parlay-systeemHet Parlay systeem heeft ongeveer dezelfde nadelen als Paroli. Als de reeks winnende handen niet genoeg is om het doel te bereiken dan zal er geen winst gemaakt worden. Het voordeel van Parlay is wel dat er niet altijd het volledige bedrag ingezet moet worden. Hierdoor hoeft een reeks niet meteen afgelopen te zijn bij een verliezende hand zoals we in het voorbeeld hebben kunnen zien.

Wat is je leeftijd?

age